top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Powderbrows in Hamme

Powderbrows zijn de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwverzorging die ik bij Bloom in Hamme aanbied. Deze techniek geeft je wenkbrauwen een volle en natuurlijke uitstraling. Powderbrows creëren een zachte, poederachtige look die lijkt op het effect van wenkbrauwpoeder, maar dan met een langdurig resultaat.

Ben jij geïnteresseerd in powderbrows?

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

De voordelen van powderbrows /

Powderbrows hebben meerdere voordelen. Ze bieden een langdurige oplossing voor het definiëren van je wenkbrauwen, waardoor dagelijks bijtekenen overbodig wordt. Bij het bepalen van de nieuwe vorm van je wenkbrauwen houd ik rekening met je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Als erkende schoonheidsspecialiste zorg ik ervoor dat je powderbrows perfect bij je passen en je natuurlijke schoonheid versterken. Ze worden aangebracht met een fijne naald die zachte, poederachtige stipjes pigment in de huid plaatst, wat zorgt voor een natuurlijke, volle wenkbrauwlook met langdurig resultaat. Powderbrows zijn ook een geweldige aanvulling op andere vormen van permanente make-up. Zo gaan ze goed samen met professionele permanente eyeliner.

Boek jouw behandeling /

Ben je klaar voor wenkbrauwen die altijd perfect zijn zonder dagelijkse inspanning? Boek deze behandeling bij Bloom en ervaar het gemak en de schoonheid van powderbrows. Deze techniek biedt een natuurlijke en verzorgde look die past bij elke levensstijl. Jouw wenkbrauwen verdienen de beste verzorging en met powderbrows zorg ik daarvoor!

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page