top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Permanente eyeliner in Hamme

Permanente eyeliner is een populaire soort cosmetische tatoeage die ik uitvoer in Hamme. Deze behandeling geeft een blijvende definitie aan je ogen. Bij Bloom specialiseer ik me in het aanbrengen van permanente eyeliner, waarmee je een altijd een perfecte ooglijn hebt. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die tijd wil besparen met make-up en toch elke dag een verzorgde uitstraling wil.

Ben jij geïnteresseerd in het aanbrengen van permanente eyeliner? 

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

Hoe de behandeling met permanente eyeliner eruitziet /

Permanente eyeliner houdt in dat er met fijne naalden speciale pigmenten langs de wimperlijn worden aangebracht. Dit zorgt voor een natuurlijk ogende en strakke lijn die je ogen accentueert. In mijn schoonheidssalon zorg ik ervoor dat de behandeling veilig en comfortabel verloopt. Ik bespreek vooraf jouw wensen en zorg voor een resultaat dat perfect bij jouw gezicht past. Permanente eyeliner is een uitstekende aanvulling op andere behandelingen, zoals een professionele lashlift.

Boek je behandeling voor langdurige schoonheid /

Wil je graag een oogopslag die altijd verzorgd is, zonder de dagelijkse moeite van het aanbrengen van eyeliner? Boek deze behandeling bij Bloom. Permanente eyeliner blijft jarenlang zitten en bespaart je veel tijd in je dagelijkse routine. Daarnaast is het een smudge-proofoplossing die je look compleet maakt. Ontdek snel deze vorm van permanente make-up en ervaar hoe het jouw leven gemakkelijker kan maken. Gun jezelf de luxe van permanente schoonheid!

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page