top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Ontharing in Hamme

Voor professionele ontharing in Hamme, biedt mijn salon geavanceerde behandelingen om je huid zijdezacht en haarvrij te maken. Als je worstelt met ongewenste haren, kan je je hier bij Bloom laten ontharen en zo genieten van persoonlijke verzorging. Ik begrijp hoe vervelend deze haren kunnen zijn. Daarom bied ik effectieve oplossingen voor ontharing aan, zodat je je altijd zelfverzekerd en comfortabel voelt. Ontharen helpt niet alleen bij het verbeteren van je uiterlijk, maar verhoogt ook het gemak in je dagelijkse routine.

Ben jij geïnteresseerd in het laten verwijderen van je haar?

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

Welke lichaamsdelen ontharen wij? /

Ontharing in mijn salon omvat diverse lichaamsdelen. Of het nu gaat om je wenkbrauwen, bovenlip, kin, onderbenen, oksels, rug, armen, borst, buik of de bikinirand, ik zorg steeds voor een zachte en grondige ontharing. Als professionele schoonheidsspecialiste gebruik ik geavanceerde technieken. Deze zijn niet alleen effectief, maar dragen ook bij aan het verbeteren van je huid. Elke behandeling is afgestemd op jouw specifieke behoeften, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Boek jouw ontharingsbehandeling vandaag nog /

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik je kan helpen met ontharing? Boek dan online je afspraak of neem direct contact op. Ontharen was nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel. Boek deze behandeling vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van professionele ontharing. Geef jezelf een gladde, haarvrije huid cadeau. Ik sta klaar om je te verwelkomen en te voorzien van de beste ontharingservaring.

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page