top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Huidverbetering in Hamme

Dankzij de behandelingen voor huidverbetering in mijn salon in Hamme krijg je een gezonde en stralende huid. Bij Bloom zet je de eerste stap naar een verbeterde huidgezondheid. Huidverbetering is niet alleen een kwestie van uiterlijke verzorging, maar het draagt ook bij aan je zelfvertrouwen. Daarom bied ik behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren en verjongen van je huid.

Ben jij geïnteresseerd in huidverbetering?

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

Behandelingen die zorgen voor huidverbetering /

Voor effectieve huidverbetering bied ik diverse behandelingen aan. Microneedling is een populaire methode voor huidverjonging en -herstel. Deze behandeling stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen en te versterken. Daarnaast kan je hier terecht voor andere behandelingen om je huid te verbeteren, zoals:

  • Basic Skin Care

  • Anti-aging Skin Care

  • Power lift Skin Care

Verder kan je hier jouw natuurlijke schoonheid benaderukken met permanente make-up. Bij elke behandeling in mijn schoonheidssalon staat jouw huidgezondheid voorop. Ik gebruik de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om het beste resultaat te garanderen.

Boek jouw weg naar een stralende huid /

Wacht niet langer met het verbeteren van je huid. Boek deze behandeling vandaag nog en zet de eerste stap naar een gezondere, jeugdigere huid. Ik sta klaar om je te begeleiden tijdns jouw reis naar huidverbetering. Gun jezelf de zorg die je verdient en ervaar de positieve veranderingen in je huid. Maak nu een afspraak en laat jezelf stralen!

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page