top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Microneedling in Hamme

Microneedling is een revolutionaire techniek die in mijn salon in Hamme wordt gebruikt voor het verbeteren van de huidtextuur en -elasticiteit. Bij Bloom bied ik deze geavanceerde behandeling aan om diverse huidproblemen aan te pakken. Microneedling is effectief voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en littekens en helpt ook bij het verjongen van de huid.

Ben jij geïnteresseerd in onze microneedling behandelingen?

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

Hoe werkt
Microneedling?/

Microneedling werkt door het gebruik van een speciaal apparaat dat honderden minuscule naalden bevat. Deze naalden maken kleine prikjes in de bovenste huidlaag, wat de natuurlijke genezingsreactie van de huid stimuleert. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit vermindert fijne lijntjes, rimpels en littekens. Bovendien verbetert deze behandeling de huidtextuur en -elasticiteit, wat resulteert in een jongere, stralendere en veerkrachtigere huid. Ik voer deze behandeling voor huidverbetering zorgvuldig en professioneel uit, met het oog op maximale resultaten en comfort voor de klant.

Boek deze
Behandeling /

Wil je een jonger ogende, stralende huid? Boek deze professionele behandeling nu bij Bloom. Microneedling is een veilige, effectieve oplossing voor iedereen die zijn huid wil revitaliseren en verjongen. Kom langs in mijn fijne schoonheidssalon en ontdek wat microneedling voor jou kan betekenen. Gun jezelf de huid die je altijd al hebt gewild!

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page