top of page
  • Black Facebook Icon
Gluren door een Blad

/

Lippigmentatie in Hamme

Lippigmentatie is een populaire cosmetische behandeling hier in Hamme die jouw lippen een natuurlijke en volle kleur geeft. Bij Bloom specialiseer ik mij in deze techniek, waarbij zorgvuldig gekozen pigmenten worden aangebracht op de lippen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar ook voor een duidelijkere lipcontour. Lippigmentatie is perfect voor iedereen die droomt van vollere lippen zonder dagelijkse make-up.

Ben jij geïnteresseerd in lippigmentatie in mijn salon in Hamme?

Marshmallows
Hand in verzorgingsproducten
Uitgestalde cosmetica
Onze Behandelingen

01 /
Huid-verbetering

Permanente wenkbrauwenmake-up

02 /
Epi-
latie

epil.jpg

03 /
Perm.
Make-
up

make-up producten

Voordelen van lippigmentatie /

Lippigmentatie biedt vele voordelen. Het is een langetermijnoplossing voor wie altijd verzorgde lippen wil, zonder het dagelijks aanbrengen van lipstick. De behandeling is duurzaam, met resultaten die meerdere jaren kunnen aanhouden. In mijn gezellige schoonheidssalon zorg ik voor een comfortabele en veilige ervaring. Naast lippigmentatie bied ik ook andere vormen van permanente make-up aan. Denk bijvoorbeeld aan powderbrows, voor een compleet verzorgde look.

Boek deze behandeling voor je lippen vandaag nog /

Ben je klaar voor prachtig gekleurde lippen zonder dagelijkse moeite? Boek deze behandeling bij Bloom en geniet van de luxe van langdurig mooie lippen. Lippigmentatie is de perfecte keuze voor wie een natuurlijk ogende, maar opvallende mond wil. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie of om je afspraak te plannen. Ik ben er om je te helpen jouw schoonheidsdoelen te bereiken!

Ons Adres

Groenselstraat 10

9250 Waasmunster

België

Openingsuren

Ma-Do: 9:00u - 17:00u

Vrij: 9:00u - 16:00u

Za-Zo: gesloten

Suikerspin
bottom of page